اهمیت ضدعفونی کردن سینک و آشپزخانه
تمیز کردن قسمت های متفاوت سینک و آشپزخانه گرچه کاری لازم و ضروری است. اما برای بسیاری خانم ها کاری بسیار سخت و طاقت فرساست.( سینک و آشپزخانه )
گرچه تمیز کردن آشپزخانه کاری سخت است, اما لذت دیدن یک آشپزخانه ی تمیز و مرتب بالایی دارد . به همین خاطر خانم ها همیشه به دنبال راه های آسان تر برای تمیز کردن بهتر منزل هستند .
سطوح سینک و آشپزخانه را ضد عفونی کنید :
برای بهتر تمیز شدن سطوحی مانند سینک و سطح رویی کابینت ها , می بایست از تمیزکننده ها و ضد عفونی کننده ها استفاده کنید.
مواد ضد عفونی کننده باید شرایط زیر را دارا باشد 🙁 سینک و آشپزخانه )
– تاثیر گستردهای بر روی انواع باکتریها، مخمرها، کپکها و ویروسها داشته باشد.
-اثرگذاری آن سریع تر و بهتر داشته باشد.
-دارای قدرت نفوذ کافی باشد. بتواند سطوح دارای شکل و حتی خراشیدگی را نیز تمییز کند.
-استفاده از آن آسان باشد. دارای بطری اسپری دار و یا درب آسان ریز باشد.
-برای کاربر و محیط زیست ایمن باشد. و به نفس و ریه ها آسیبی وارد نکند.
-دارای سازگاری با سطوح باشد و به سطح آسیب نرساندن.
-بوی قابل قبول داشته باشد. برای افراد خانواده و حتی کودکان مناسب باشد.
-مقرون به صرفه باشد.
-غیر قابل اشتعال باشد.
-تحت تاثیرعوامل محیطی قرار نگیرد. باید در حضور مواد آلی (خون، خلط، مدفوع) اثر خود را حفظ کند و با ترکیب صابون، مواد شوینده و سایر مواد شیمیایی سازگار باشد.
ضد عفونی کردن سینک و جااسکاجی را جدی بگیرید :
در طول روز ظروف کثیف و آلوده داخل سینک قرار میگیرند و حتی ممکن است دستمال و لوازم آلوده ی دیگری را در سینک بشوریم. همچنین اسکاج ها نیز به دلیل مجاورت با این ظروف و لوازم کثیف دارای میزان زیادی باکتری هستند.
به شما پیشنهاد می شود برای ضدعفونی کردن سینک و جااسکاجی وقت بیشتری بگذارید. با کمک شوینده های مناسب, آب جوش , جوش شیرین و لیموی تازه این سطوح را ضد عفونی کنید .
البته دقت داشته باشید که تنها این محیط ها نیستند که نیاز به تمیزشدن و ضد عفونی شدن دارند . بلکه سطح رویی تمامی کابینت ها , درب کابینت ها, آبچکان و جاظرفی, تخته گوشت و همه ی لیوان ها و ظروف و … نیز نیاز به شسته شدن و از بین بردن باکتری دارند .