استفاده ی درست از حوله آشپزخانه
حوله آشپزخانه جزو یکی از موارد پر کاربرد در منزل می باشد . در هر آشپزخانه ای می بایست حداقل یک یا دو حوله همواره در دسترس تان باشد .
خانم ها و آقایانی که در آشپزخانه آشپزی می کنند و ظرف ها را می شویند به خوبی می دانند که د حین انجام این کار چندین بار کارشان با حوله است .
بعد از هر بار شست و شوی و خیس شدن دست ها و حتی صورت , نیاز به یک حوله ی خشک و تمیز دارید. بنابراین حفظ بهداشت این وسیله در آشپزخانه بسیار اهمیت دارد .
عمر مفید حوله چقدر است :
حوله ها نیز مانند هر وسیله ی دیگری دارای طول عمر هستند. این مدت زمان , که از خرید تا پایان مصرف از حوله ها به حساب می آیند بستگی به مواردی دارد. این موارد شامل : کیفیت حوله ها, نحوه مصرف , نحوه شست و شو و نگهداری می باشد.
اما به صورت میانگین می توان گفت از هر حوله بین 6 ماه تا یک سال می توانید استفاده کنید.
چه زمانی دیگر از حوله استفاده نکنیم ؟
زمانی که هر یک از موارد زیر را در محصول مشاهده کردید دیگر از آن استفاده نکنید:
عوض شدن بافت حوله و زبر شدن آن
از دست دادن قدرت جذب آب و مایعات و حتی گرد و خاک
حس کردن بوی ناخوشایند
پاره شدن و ریش ریش شدن
برای بالابردن طول عمر حوله باید با چه چیزی شسته شود؟
سعی کنید حله ها را دیگر لباس های تان درون لباسشویی نیاندازید. تا جایی که امکان دارد سعی کنید با دست شسته شود .
برای شسته شو از شوینده های ملایم و مایع استفاده کنید تا به بافت آن صدمه نزنید .
حوله ها و دستمال های آشپزخانه را با آب گرم بشورید.
این نکات را رعایت کنید :
بعد از شستشوی ،آن را آویزان و در هوای باز خشک کنید. این کار به زودتر خشک شدن حوله نیز کمک می کند.
بعد از هر بار استفاده محصول را کاملا خشک کنید تا از رشد قارچ و باکتری جلوگیری کرده باشید.
برای خشک کردن حوله ها از نور مستقیم خورشید استفاده نکنید. نور مستقیم خورشید باعث رنگ پریدگی حوله ها می شود.
از نگهداری دستمال ها و حوله در مکان های مرطوب خودداری کنید. رطوبت عامل اصلی پرورش قارچ و باکتری می باشد.