اصول نگه داری ظروف پذیرایی چوبی

اصول نگه داری ظروف پذیرایی چوبی

چوب به عنوان یکی از مهم‌ترین و ارزشمندترین منابع طبیعی و البته تجدید ناپذیر محسوب می‌شود.(  ظروف پذیرایی چوبی )

انواع چوب درخت ها , در بسیاری از موارد مختلف کاربردی و مورد استفاده قرار می‌گیرد. و با استفاده از آن می‌توان به رفع بسیاری از نیازهای پرداخت.

قطعاً شما نیز در مکان‌های مختلف ظروف و سرویس‌های چوبی فوق العاده و زیبا را دیده‌اید.

می‌توان گفت که امروزه در هر یک از خانه‌ها حداقل چندین نمونه از این ظروف چوبی وجود دارد. که در عین زیبایی از مزیت‌های زیادی نیز دارند. شاید بسیاری از افراد به این موضوع معتقد باشند. که نگهداری از این ظرف ها هیچ نوع روش خاصی ندارد. و برای خرید آن احتیاج به رعایت هیچ نکته‌ای نیست.

ظروف پذیرایی چوبی

در این رابطه باید بیان کنیم که این یک تفکر کاملاً اشتباه است. و شما برای نگهداری و استفاده درست از ظروف چوبی باید اطلاعات لازم را داشته باشید. در ادامه قصد داریم مطالب بیشتری در این رابطه برای شما بیان کنیم، پس برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

اصول نگه داری ظروف پذیرایی چوبی

 

برای نگهداری ظرف های چوبی این موارد را رعایت کنید

پس از خرید ظرف های چوبی باید به نکات زیر دقت نمایید.

•    تحت هیچ شرایطی غذایی را که می‌خواهید داخل مایکروویو گرم کنید، داخل ظروف چوبی نگذارید.
•    جهت شستشوی ظروف چوبی به هیچ عنوان نباید از ماشین ظرفشویی استفاده شود.
•    از به وجود آمدن تنش‌های دمایی شدید و حتی گرم شدن بیش از حد ظروف چوبی جلوگیری کنید.
•    زمانی که قصد داشتید ظروف چوبی را بشویید، نباید آن را برای مدت زمان زیادی در داخل آب قرار دهید.
•    تا جایی که ممکن است سعی کنید غذایی که قصد سرو کردن آن را در داخل ظروف چوبی دارید، دارای دمای زیر ۴۰ درجه سانتی گراد باشد.
•    چنانچه قصد سرو غذای نیم پز را داخل ظروف چوبی را دارید، نباید اجازه دهید که بیشتر از ۲۰ دقیقه در داخل آن بماند.
•    پیشنهاد می‌دهیم زمانی که قصد شستشوی ظروف چوبی را داشتید. از فرچه پلاستیکی و مایع ظرفشویی برای این کار استفاده کنید.
•    بعد از شستن ظرف های چوبی. با استفاده از مایع و آب گرم، به کمک حوله می‌توانید ظروف را خشک کنید. البته پیشنهاد می‌دهیم به مدت دو ساعت تمام ظروف چوبی شسته شده را در هوای آزاد قرار دهید. تا خشک شوند و تمام رطوبت موجود در آن از بین برود.

اصول نگه داری ظروف پذیرایی چوبی

بهترین ظروف چوبی برای سرو غذا از چه جنسی هستند؟

معمولاً از چوب برای ساخت ظروف مختلف با سبک‌های متفاوتی مانند روستیک، مینیمال و مدرن بهره می‌برند. یک نکته قابل توجه و مهم در این میان وجود دارد و آن هم این است که نمی‌توان از تمام ظروف چوبی موجود در بازار برای سرو غذا استفاده کرد. در این بخش چند مدل چوب که برای ساخت ظروف از آن استفاده می‌کنند را نام می‌بریم.

ظروف پذیرایی چوبی بامبو

منشا چوب بامبو مربوط به آسیا می‌شود و یکی از معروف‌ترین چوب‌ها جهت ساخت ظروف غذا است. با توجه به بافت نرم و رنگ خنثای آن، طیف مختلف و گسترده‌ای از ظروف را به کمک آن تکمیل می‌کنند.

 

اصول نگه داری ظروف پذیرایی چوبی

ظرف چوب بلوط

زمانی که پای قیمت و تنوع به وسط می‌آید، بلوط به عنوان بهترین و مناسب‌ترین گزینه تلقی می‌شود. چوب بلوط طیف بسیار متفاوتی دارد و گسترده رنگی بسیار زیادی را شامل می‌شود. شما می‌توانید ظروف چوبی از جنس چوب بلوط را از قرمز تا قهوه‌ای مایل به خاکستری و سفید استفاده کنید.

لوازم ساخته شده با چوب گردو

چوب گردو ویژگی‌هایی مانند مقاومت بالا، بافت و رنگ خاص و چشم نوازی دارد. به این دلیل که جلوه خاص و ویژه‌ای به ظروف می‌بخشد، اکثراً از آن استفاده می‌شود. اما با توجه به این که دارای وزن سنگینی است، بیشتر برای مواردی توصیه می‌شود که احتیاج نیست آن را به طور مداوم جابجا کنند.

 

 

لطفاً امتیاز دهید
نویسنده:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو
دسته بندی ها
دسته‌ها
مقالات مرتبط